8. heinäkuuta 2010

Citymäykky

Tänään on harrastettu luontobongausta melkein keskellä kaupunkia. Kävelin lähikaupasta kotiin ja vastaan tassutteli karvainen otus, melko kookas sellainen. Ei se ollut kissa eikä koirakaan, enkä heti tajunnut, mikä se voisi olla. Huomatessaan minut kadun toisella puolella se pysähtyi ja tuijotti hetken silmiini, sitten jatkoi matkaa. 

Ehkä kyseessä oli mäyrä tai jokin muu näätäeläin. Mustavalkoisine juovineen se muistutti alla olevan kuvan mäyrää, sillä erotuksella, että tämä yksilö oli lyhytkarvaisempi ja sillä oli kirkkaanpunainen nenä!

 Kuva: yle.fi

Ihmetyksestä toinnuttuani sain napattua karvatassusta vain epätarkan kuvan takaapäin. Se jolkotteli talon puutarhaan ja katosi näkyvistä.

5 kommenttia:

  1. Hmm... ilman todistusaineistoa olisi voinut luulla helteen ja mielikuvituksen tehneen tehtävänsä... c",) Aikamoinen otus!

    VastaaPoista
  2. Heheh, no ensin kyllä luulinkin sen olevan mielikuvitukseni tuotetta...ja sitten mietin, että mitä jos se käy päälle, kun tuijotti niin tuimana...

    VastaaPoista
  3. Olisiko ollut pesukarhu tai supikoira...? En kyllä tiedä onko kummallakaan punaista nenää - jos se oli ottanut liikaa aurinkoa tai viettänyt vähän rankempia juhlia :)

    VastaaPoista
  4. Hannan ja Eliaksen kanssa ollaan ihailtu teidän citymäykkyä! Niin, ja saatiin vihdoin Hanna FB:iin.

    VastaaPoista
  5. Martti: Voi olla, että kyseessä olikin supikoira, ainakin niitä Japanissa asustelee. Ja ehkä sillä oli tosiaan mennyt edellisilta vähän pitkäksi... ;)

    Anonyymi: No kiva! Harmi kun en saanu parempaa kuvaa. Arvelinkin että sulla on saattanut olla jotain tekemistä FB-asian kanssa. Täytyy myös saada H:n kuva sinne!

    VastaaPoista